Teren pentru hale I zona aeroport I Sibiu

18€
ID:8097  Sibiu,  Aeroport

Descriere teren

Trust Imobiliare va propune un teren de vanzare in zona industriala a Sibiului, cu o suprafata de aproximativ 6 hectare, impartit in 6 parcele aproximativ egale. Aceasta proprietate reprezinta o oportunitate excelenta pentru dezvoltare industriala sau comerciala, avand toate avizele necesare pentru obtinerea autorizatiei de constructie. De asemenea, oferim suport complet pentru intocmirea proiectului si obtinerea autorizatiei de constructie.

Localizare: Terenul este situat strategic in zona industriala a Sibiului, la doar 4,5 km de Autostrada A1 si la 7,5 km de Aeroportul International Sibiu. Vecinatatea cu compania elvetiana de tehnologie Polycontact Hermannstadt Srl adauga un plus de atractivitate acestei locatii.

Detalii infrastructura:


Acces direct la drumul national asfaltat - Soseaua 106 B
Acces facil la calea ferata, facilitand transportul de marfuri
Utilitati esentiale disponibile: gaz, electricitate, apa potabila si canalizare


Aceasta oferta este ideala pentru investitori sau dezvoltatori care doresc sa beneficieze de o locatie avantajoasa si de infrastructura completa. Terenul ofera numeroase posibilitati de utilizare, avand in vedere proximitatea fata de arterele principale de transport si de facilitati industriale de top.

Nu ratati ocazia de a achizitiona un teren de mare valoare in una dintre cele mai dinamice zone industriale din Sibiu. Pentru mai multe informatii sau pentru a programa o vizionare, nu ezitati sa ne contactati.

N:8097

Caracteristici teren

  • Zona: Aeroport
  • Suprafata: 9800 mp
  • Reper:
  • Fronturi: 1
  • Localizare: Intravilan
  • Deschidere: 30 ml

Caracteristici generale teren

Harta

Tel: 0748617751 whatsapp